Over Marjolein

Ik ben Marjolein Wolberink- de Bruijn psycholoog en coach. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe reageren mensen op elkaar. Ik word er blij van om anderen als coach te begeleiden en vind het mooi om te zien wat je kunt bereiken.

Tijdens mijn studie Personeel & Arbeid spraken vooral de vaardigheden en loopbaan begeleiding me aan, net als bekijken welk beleid verbeterd kan worden. Ik merkte al snel dat mijn hart ligt bij meer persoonlijke begeleiding, bij voorkeur diepgaand en naar een positief doel. Dit is de reden dat ik Klinische Psychologie heb gestudeerd. Het puzzelen op mensen, wat je drijft en waarom je doet wat je doet, vind ik boeiend. Ik vind het mooi om in contact met anderen te staan, ze te coachen.

In het enneagram, transactionele analyse en NLP (uitleg hiervan is te vinden onder Werkwijzen) heb ik me verder bekwaamd tijdens mijn opleidingen Enneagram coach en Persoonlijke ontwikkeling en Professionele communicatie. Hier heb ik nog meer inzicht gekregen, hoe je dichter bij je kern kan komen en wat dit met je doet. Ik zet als coach de verschillende methoden creatief in en heb ervaren hoe productief ze zijn. Ze werken, omdat ze bewust maken van het onbewuste. Ze maken scherper, waardoor het komt dat je dingen op een bepaalde manier doet. Dit is de basis om de stap te zetten naar verandering.

Als psycholoog heb ik bij een psychiatrisch ziekenhuis gewerkt met mensen met zeer uiteenlopende problematiek van mild tot zwaar. Ik vond de puzzels en de diversiteit erg boeiend. Ik heb werkgroepen communicatie vaardigheden gegeven aan studenten psychologie. Vaardigheden leren en die ontwikkeling zien gaven me plezier. Ook heb ik bij een HR adviesbureau ervaring opgedaan op het gebied van assessment en development centers en ik ben op een HR afdeling werkzaam geweest. Dit maakt dat ik een brede kijk heb op de mens en zijn ontwikkelmogelijkheden.

MarjoleinIk ondersteun je graag bij je zoektocht naar antwoorden op vragen die je misschien nog niet helder voor ogen hebt. Of ik begeleid je, waar je tegenaan loopt, anders te doen. Mijn manier van werken is persoonsgericht. Iedereen is uniek, verdient persoonlijke aandacht en een persoonlijke aanpak. Het maakt niet uit waar je mee komt. Het gaat er om, wat maakt dat dit voor jou lastig is. Dat je ontdekt hoe dat komt, hoe je hier mee om wilt en kunt gaan, zodat je er minder of geen last meer van hebt. Ik coach je en jij gaat het doen. Uiteraard zijn onze gesprekken vertrouwelijk en blijft alles tussen ons.

< terug naar de pagina “Over jou en mij”