Over ons

Afhankelijk van jouw doel en situatie schat ik in hoeveel sessies je nodig hebt. Dan ga je echt aan de slag en zal je jezelf indien nodig schil voor schil afpellen om tot de kern komen. Het is een zoektocht met hobbels, vragen, keuzes en oplossingen die persoonlijk zijn voor jou. Jij staat aan het roer en ik help je met navigeren en geef advies. Geregeld geef ik huiswerk opdrachten. Je zult ook merken dat je er vaak in je hoofd mee bezig zal zijn. Ik zet creatief oefeningen en werkvormen in die passen bij jou en jouw situatie. Hierdoor krijg je meer inzicht en ervaar je wat er is en hoe het anders kan.

 

Wat kan je verwachten?

Bij Lijncoaching begint een persoonlijk coachingstraject met een (gratis) vrijblijvend kennismakingsgesprek. We praten wat zodat we elkaar een beetje leren kennen. Je kunt eventuele vragen stellen die je hebt. Het is belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Daarna bekijken we of we verder willen met elkaar. Uiteraard zijn de gesprekken vertrouwelijk en blijven ze onder ons. Je privacy is gewaarborgd. Hebben we er beiden vertrouwen in, dan maken we een nieuwe afspraak en dan starten we echt.

Jij bepaalt de doelen die je wilt bereiken, ik zal je (indien nodig) ondersteunen je doel helder te krijgen. Er zit diepgang in de gesprekken, zodat je echt naar de kern kan gaan. Ik zal je uitdagen en motiveren, we zullen ook lol krijgen. Bij iedereen verloopt het proces anders, het is persoonlijk. Op de pagina Werkwijzen kun je meer lezen over de methodes die ik gebruik. Ik zet in wat past bij jou, bij jouw doelen en de dingen waar je tegenaan loopt. Er zullen emoties komen, bij de ene persoon is dit meer dan bij de ander. Het is een proces die steeds meer naar boven gaat. Elke sessie geef je aan waar je die dag aan wilt werken, de rode lijn van het traject houden we vast. Indien nodig zal ik je vragen huiswerkopdrachten te doen. Het maken van een verslagje over de sessie helpt je de sessie en het besproken beter vast te houden en er naderhand makkelijker mee verder te gaan. Zo kom je steeds dichterbij je doel, tot je uiteindelijk zelf verder kunt gaan.

< terug naar de pagina “Over jou en mij”