Over Lijncoaching

Lijncoaching is een coachingspraktijk, de coaching is diepgaand en persoonlijk. Je loopt ergens tegenaan en wilt hier iets aan doen. Dat kan iets met je werk zijn, ook in je privé leven. Het maakt niet uit waar je mee komt. Interessanter is, wat maakt dat dit voor jou een probleem is. Ik, Marjolein, ben coach en psycholoog. Ik help je de antwoorden in jezelf te vinden. Ik heb veel tools en ben breed onderlegd. Met mijn creativiteit zet ik je aan tot denken en help ik je bij je eigen ontwikkelingsproces.

 

Over Marjolein

Marjolein

Ik ben Marjolein Wolberink- de Bruijn psycholoog en coach. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe reageren mensen op elkaar. Ik word er blij van om anderen te begeleiden en vind het mooi om te zien wat je kunt bereiken.

Lees meer >

Over jou

over jou

Er zijn dingen in je leven, waar je tegenaan loopt. Je bent hier gekomen, je wilt antwoorden of veranderingen. Misschien weet je nog niet precies welke vraag je hebt. Hieronder staan een aantal voorbeeld vragen, deze kunnen je op weg helpen. Het is jouw vraag en jouw proces. De antwoorden liggen in jezelf. Ik help je ze vinden.

Lees meer >

Over ons

over ons

Afhankelijk van jouw doel en situatie schat ik in hoeveel sessies je nodig hebt. Dan ga je echt aan de slag en zal je jezelf indien nodig schil voor schil afpellen om tot de kern komen. Het is een zoektocht met hobbels, vragen, keuzes en oplossingen. Jij staat aan het roer en ik help je met navigeren en geef advies.

Lees meer >

 

Anoniem
Marjolein is een persoon waar ik mijn verhaal kon doen, gevoel dat ze naar me luistert en mij weer op weg geholpen heeft waar ik naar toe wil.

meer referenties >


 

Hieronder de oorspronkelijke tekst op deze pagina:

Lijncoaching is een coachingspraktijk. In het logo zie je waar Lijncoaching voor staat: de stijgende lijn in de ontwikkeling. Het rood in de lijn staat voor het vast houden van de rode lijn in de begeleiding. Voor ogen staat je ontwikkeling, je groeit verder en kan tot bloei komen. Eventueel pel je jezelf af om dichter bij de kern te komen. Kom je dichter bij je kern, luister je daarnaar en ga je daar naar leven. In het logo zie je de rode lijn naar de kern gaan. Blaadjes zijn wat open en indien gewenst kunnen zij de kern beschermen.

Het motto van Lijncoaching is:
“Het antwoord ligt in jezelf.
Het is een kwestie van de juiste vragen stellen.”

Je kunt alleen zelf je eigen leven bepalen en kijken wat de weg is, die je wilt gaan. Het is aan mij, om de juiste vragen te stellen. De antwoorden heb je zelf, niemand kent jou zo goed als jij. Door het stellen van de juiste vragen, leer je jezelf beter kennen en zien waar jouw weg ligt.