Referenties

Hoe wordt Marjolein als coach ervaren

Lees hieronder wat cliënten schrijven over de manier van coaching en de coach. Wat heeft de coaching voor hen heeft betekend? Kijk of Lijncooaching je aanspreekt en bij je past. Behoefte aan meer informatie, neem dan contact op.

Anoniem
Ik heb bij Marjolein zeer vruchtbare sessies mogen volgen. Ik heb goede inzichten gekregen. De opdrachten waren helder en passend bij mijn doelen. Marjolein is een luisterend oor en ik heb me vanaf de eerste minuut op mijn gemak gevoeld. Ik zou haar zeker aanraden!

Anoniem
De coaching door Marjolein heeft veel voor mij betekent. Ik wilde graag dingen anders doen in mijn leven, minder twijfelen en meer vertrouwen op mijzelf. Marjolein heeft mij geholpen dit vertrouwen terug te vinden en het lukte mij dankzij haar hulp om dingen daadwerkelijk anders aan te pakken. Door de coaching sta ik zelfverzekerder en zelfstandiger in het leven én ben ik bovendien een stuk sterker geworden. Ik ben Marjolein erg dankbaar; mijn leven ziet er nu heel anders uit.

Anoniem
Al een paar keer had ik de site van lijncoaching bekeken, en had het idee, dat de manier van coachen wel iets voor mij zou kunnen zijn. Ik liep tegen wat dingen aan, die ik i.p.v. ervoor weg te lopen juist aan wilde pakken, en bij Marjolein heb ik daar hard aan gewerkt. Vanaf de eerste sessie was het een ontspannen sfeer.

Marjolein is oprecht geïnteresseerd in je, en dat maakt dat ik na iedere keer weer het gevoel had dat we precies het goede hadden aangepakt die dag. Ik heb geleerd naar mezelf te kijken in bepaalde situaties, en hoe en waarom ik op die manier reageer. En vooral oefeningen geleerd om situaties die ik lastig vind, met vertrouwen aan te gaan. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen gegroeid, en ben ik blij dat ik de stap heb genomen om met de coaching te beginnen!

Herman

Ik zocht een coach met een volle gereedschapskist, eneagramcoach, NLP coach, het liefst ook psychologische opleiding en ook nog eens eentje die hands-on is en waar ik niet tot sint juttemes aan het kletsen ben zonder zichtbare verandering.

Veeleisend? Misschien.. maar Marjolein had het hele pakket. Ze zoekt op een prettige manier verbinding en weet daaruit snel dr juiste gereedschappen toe te passen. Een aanrader voor iedereen die een kortere route verkiest voor zijn/haar doelen te behalen.

Anoniem

Mijn coaching heb ik als zeer prettig ervaren. Voelde mij op mijn gemak en vertrouwd, het was niet lastig om open te zijn. Ik zou het typeren als: reflecterend, spiegel en stimulerend om jezelf te accepteren en te motiveren tot weten dat je goed genoeg bent. Mijn resultaten waren, dat ik weer vertrouwen in mijzelf kreeg en rust kon creëren en mijn grenzen duidelijker kon aangeven én bewaken. Daarnaast heb ik geleerd om duidelijker over te komen waardoor ik meer gehoord word.

Ik had geen twijfels voor de start van de coaching, was wel benieuwd of er een klik zou zijn en ik voldoende had aan coaching of toch meer een psycholoog nodig zou hebben. Nadat ik mijn verhaal had gedaan, kwamen wij samen tot de conclusie dat Marjolein mij goed kon begeleiden in het hervinden van mijn eigen ik en kracht.

Erg fijn vond ik het dat wij dezelfde humor hadden, het buiten het huilen ook lachen was. Ik met energie de sessies verliet en heel blij ben dat ik mijzelf weer heb mogen vinden.

Henk
Ik was op zoek naar iemand die me verder kon helpen om mijn communicatie te verbeteren. Ik trok me vaak terug als het lastig werd. Dankzij Marjolein kwamen we samen vrij snel met een aantal verbeterpunten.

Tijdens het verloop van het traject nam ze de tijd en gaf goede opdrachten mee voor thuis. Persoonlijk was het rollen spel niet mijn ding maar daar speelde ze wel goed op in.

Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen als coach, zeker als dit traject vergelijkt met vergelijkbare “klassikale cursussen”.

Iris
Altijd goed willen presteren en geen fouten willen maken eiste bij mij op een gegeven moment zijn tol. Een enkele, nietszeggende, opmerking kon mij uit balans brengen. Het duurde dan altijd weer even voordat ik uit mijn schulp kwam, iets van mijn onzekerheid kwijt was en weer meer mezelf kon zijn.

Al direct bij de start van, maar ook gedurende, het coachingstraject kwam Marjolein met een aantal voorbeelden die voor mij als persoon heel herkenbaar waren, maar hoe ik er nog niet naar had gekeken of waar ik simpelweg nog nooit aan had gedacht. Het opent je ogen als iemand met kennis van zaken op een bepaalde manier naar je reacties en/of gedrag kijkt en vervolgens kan zeggen waar dat volgens haar vandaan komt. Op sommige punten wist ik niet altijd of ik het er mee eens was, maar door het huiswerk en de bezinning die volgt door eens in de twee weken een afspraak te hebben, kwam ik er achter dat ik het toch wel vaak met haar eens was.

Door de coaching van Marjolein ben ik mijzelf beter gaan begrijpen. Sommige eigenschappen die ik voorheen vervelend vond, of waarvan ik mij afvroeg waarom ik zo deed zoals ik deed, vielen op zijn plek. Het is prettig om te weten waarom je soms reageert of acteert op de manier waarop je dat doet. Het helpt mij om niet alleen reacties van anderen, maar ook reacties van mijzelf beter te plaatsen. Daarnaast is het voor mij op deze manier ook makkelijker om bepaalde dingen naast mij neer te leggen en beter te accepteren dat sommige dingen gaan zoals ze gaan.

 

Mieke
Een burn-out en er weer langzaam bovenop komen om vervolgens weer in dezelfde valkuilen te stappen. Ik stapte de coaching in, hopende dat het mij zou kunnen helpen om mijn gewoontes en overtuigingen onder de loep te nemen. Marjolein heeft mij daar zeker mee geholpen. Marjolein heeft een persoonlijke aanpak, is heel geduldig en met de verschillende disciplines die zij gebruikt kreeg ik handvatten aangereikt, waar ik in het dagelijks leven mee aan de slag kan. Een warm persoon met humor, dankjewel voor de leerzame en gezellige sessies.
C.
Ik heb de coaching als heel fijn ervaren, omdat Marjolein een rustige uitstraling heeft, met mij kon levelen en mij op mijn gemak stelde. De coaching is mijn fundament van een andere manier van leven geweest, want zonder de coaching was ik niet waar ik nu ben.

In eerste instantie had ik twijfels over of ik wel écht hulp nodig had, omdat ik weet dat er ergere en grotere problemen zijn waar mensen mee dealen. Marjolein gaf mij echter gelijk het gevoel dat ik welkom ben, ertoe doe en dat zeker ook mijn persoonlijke problemen de moeite waard zijn om mee aan de slag te gaan. Mijn net ontdekte hoog sensitiviteit zorgde ook voor twijfel, omdat ze hier niet in is gespecialiseerd. Het bleek geen probleem dat ze niet alles afwist van hoog sensitiviteit. Dit heeft mij in mijn proces nooit belemmerd. De twijfels waren na de eerste echte sessie allemaal verdwenen.

De coaching heeft mij geholpen in het nog meer worden en kennen van mijzelf. In het begin zag ik er het nut niet van in, om in mijn verleden te graven. Met Marjolein ben ik af en toe wel teruggegaan, wat resulteerde in nieuwe inzichten waardoor ik mijn gedrag naar mezelf en/of anderen, veranderde. Dit had ik nodig en is heel helpend geweest. Ik ben ook liever voor mijzelf geworden, omdat ik tijdens de coaching ben gaan inzien dat ik anderen meer om hulp mag vragen. Mijn doelen gingen verder onder andere over hoogsensitiviteit, voelen en denken, gezonde en ongezonde relaties en de relatie met jezelf.

Ik zou Marjolein aanbevelen aan vriendinnen van mij (in de leeftijd van 20-25 jaar). Ik vind haar namelijk laagdrempelig, omdat ze coaching geeft, maar anderzijds veel kennis en tools heeft om de diepte in te gaan en daarmee de juiste snaar te raken. Ze voelt ook heel goed aan of je er klaar voor bent om de coaching af te sluiten en zij zal nooit langer dan nodig is, de coaching aanhouden.

Ik vind haar een mensenmens, die precies weet wat er nodig is om een ander de juiste hulp te kunnen bieden. Ze is niet bang om te zeggen waar het op staat. In de coaching merk je dat zij ‘echt’ is en graag met je samenwerkt. Ik kan wel zeggen dat ik het ‘jammer’ vind dat ik het niet meer nodig heb om haar coaching te ontvangen!

D.
Ik liep even vast. Dit was een gevolg van veel stress om de gezondheid van mijn partner en te veel werken. Ik had behoefte aan een blik van buiten. Vriendinnen en collega’s boden mij veel steun, maar het hielp mij niet verder.

Marjolein kon zonder oordeel naar mij kijken en met mij analyseren hoe het komt dat ik vastliep en hoe ik weer de regie kon pakken over mijn leven. Hier heb ik veel aan gehad.

Met haar open en geïnteresseerde houding heeft ze mij eerst inzicht gegeven in wat voor type persoon ik ben. Dit gaf al veel duidelijkheid. Ik kreeg als het ware meer begrip voor mezelf en kon zo ook milder naar mezelf kijken. Vervolgens hebben we concrete doelen opgesteld. Dit werkte voor mij erg goed, ik kon zien dat ik vooruitkwam en dat heeft mij vertrouwen en kracht gegeven.

Wouter
De autopiloot bepaalde mijn leven. En ineens… ziekte, dood en ander leed in de familie. Hoe ga je hier als mens mee om?

Ik koos voor nog harder werken, stelde me doorgaans onderdanig op, isoleerde me privé steeds meer, ontwikkelde allerlei sociale angsten en liep uiteindelijk muurvast. Een burn-out was daar. Er moest iets veranderen. Ik wilde dat lege gevoel kwijt en mijn leven niet langer laten bepalen door anderen en/of gebeurtenissen.

Ik ga er niet om liegen, het was best een drempel om hulp te zoeken, maar ben achteraf blij dat ik deze stap gezet heb. Als jij ook zover bent, wees dan zo open mogelijk, pas dan kan iemand je echt helpen en ga ook jij energie oogsten in plaats van verliezen. Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak bij Marjolein. Na een sessie ging ik vaak moe maar wel enorm gemotiveerd naar huis. Een enkele keer voelde het echt ongemakkelijk, maar om met dat nare gevoel om te leren gaan, was nou net mijn hulpvraag.

Ik besef me dat het eng kan zijn. Dat je misschien denkt dat het een teken van zwakte is om externe hulp te vragen (wat zullen anderen wel niet van je denken?). Gooi die schaamte van je af en probeer het gewoon. Wat heb je te verliezen? Het heeft mijn leven verrijkt en me nieuwe energie gegeven. Je hoeft niet alles alleen te bevechten of op te lossen. Jij mag er ook zijn, kies voor jezelf en vraag gewoon om hulp.

Marjolein… bedankt! 

Anoniem
Mijn resultaat van de coaching? Ik ben beter in staat om naar mezelf en mijn behoeften te luisteren en dat te vertalen naar dingen waar ik energie van krijg. Daardoor kan ik beter bij mezelf blijven.
Anoniem
Vooraf had ik twijfels of een coach mij zou kunnen helpen bij mijn vraag. Het is belangrijk dat er een klik is en ik vond het ook belangrijk dat een coach meerdere manieren van aanpak heeft. Het moest niet te zweverig of te rationeel zijn.

Door het Enneagram voelde ik mij in een hokje gedrukt. Dit heb ik aangegeven en het was heel prettig dat Marjolein meteen naar een andere aanpak over ging. Dit gaf mij nog meer het gevoel dat het coachingstraject om mij draaide en hoe we het beste resultaat kunnen halen.

Mensen die naar mijn idee terecht kunnen bij Lijncoaching zijn doeners, non nonse mensen en eigenlijk aan iedereen wel die er voor open staat om met een coach aan de slag te gaan en zichzelf wil verbeteren. Ik heb Marjolein als laagdrempelig ervaren. Bovendien heeft ze een brede achtergrond (zowel psycholoog als coach), dat vind ik een pre.

Door de verschillende manieren van aanpak, is ze doeltreffend te werk gegaan. Ook heb ik het als praktisch ervaren, door verschillende oefeningen. Ik ben bewuster van mijzelf en mijn omgeving geworden. Hierdoor herken ik sneller situaties en kan ik daar beter op inspelen. De gegeven handvaten helpen daarbij goed. 

Evelien

Vooraf had ik twijfels of het coachen zou helpen bij mijn vraag. Ik ben naar meerdere coaches geweest en had maar 1 goede ervaring met een coach uit Utrecht en daar was ik via via gekomen. In Houten ging ik zonder referentie op zoek en puur af op de site. We hadden gelijk een klik en Marjolein kwam met voorbeelden die voor mij heel herkenbaar zijn.

Ik heb de coaching als heel erg prettig ervaren. Ik heb veel praktische handvatten gekregen, waar ik nu ook nog wat aan heb. Ik vind Marjolein als persoon heel warm (ze kan goed luisteren en zich goed inleven) en praktisch. De coaching is heel duurzaam. Aan wat ik geleerd heb, heb ik nog steeds heel veel nu ik al even gestopt ben. Het is heel laagdrempelig om het uit te voeren en/of te onderhouden. Door de coaching heb ik beter kunnen plaatsen waarom sommige dingen gebeuren zoals ze gebeuren mn. in het contact met anderen. Bij mij werkte opdrachten om mijn gevoelens en gedachten op schrijven niet zo goed.

Ik zou Marjolein aanbevelen aan mensen die niet te zweverig of te rationeel zijn. Iets er tussen in. Tijdens mijn traject kregen we op mijn werk ook een coach. Het verschil tussen hem en Marjolein was zo groot. Die coach vertelde jij bent dit. Nee jij denkt wel dat je dat bent maar je bent dit. Ik herkende me er helemaal niet in en krijg daar pukkeltjes van. Marjolein doet dat gelukkig niet. Als ze iets zegt is het heel herkenbaar en ze checkt het ook. 

Anoniem
 Marjolein is zowel coach als psycholoog. Dit bleek voor mij de ideale combinatie. Als psycholoog wist zij ervaringen/overtuigingen uit mijn verleden te vertalen naar huidige situaties die ik wilde veranderen. (Waarom doe of durf ik bepaalde dingen niet, waarom denk ik zo, etc.?). Met haar persoonlijke coaching heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen, waardoor ik nu weet waar mijn krachten liggen en hoe ik die kan gebruiken en uitstralen naar anderen. Dit alles was altijd in een relaxte en ontspannen sfeer.

Het kennismakingsgesprek voelde goed. Ik was direct op mijn gemak bij Marjolein: er was een klik. Sommige sessies met haar waren echt hard werken. Ik was dan helemaal leeg qua energie, maar dit waren altijd goede sessies omdat ik veel had geleerd. En dit geleerde ook gedurende de weken daarna kon toepassen. Marjolein legt van te voren de oefeningen, die we doen tijdens de sessie, goed uit en wat we met de oefening willen gaan bereiken. Dit vond ik erg prettig aangezien ik niet van het “zweverige” ben. Het resultaat van haar coaching is dat ik een andere functie bij mijn huidige werkgever met vertrouwen heb durven aangaan!

Ik zou Marjolein van harte aanbevelen bij types die van aanpakken houden, de “doeners”. 

Marco
Marjolein’s coaching was in een fijne ontspannen sfeer. Ik zou het rustig en relaxed willen noemen. Ze stelt de juiste vragen waardoor je bij jezelf tot de juiste inzichten komt. Vooral het inzicht krijgen in de verschillende persoonlijkheden uit het enneagram heeft enorm geholpen. Je herkent jezelf in een van de types aan de hand daarvan heb ik voor mijzelf een hoop rust gekregen. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde het goed, ik was op mijn gemak bij Marjolein om gewoon open en bloot te kunnen praten. Sommige opdrachten/hulpstukken waren voor mijn doen iets te zweviger.

De coaching heeft mij veel opgeleverd. Ik heb nu een relatie en heb een nieuwe baan gevonden. Ik vergelijk mijn eigen leven veel minder met dat van anderen. Ik heb meer rust gekregen. Ik zou Marjolein zeker als coach aanraden aan 20/30-ers in mijn direct omgeving.

Igor
Marjolein’s coaching is warm, inlevend en opbouwend. Het is altijd afwachten of er een klik is. Je legt toch je ziel en zaligheid op tafel ;-). Het voelde vanaf het begin goed aan waardoor het makkelijk was om te beginnen met praten. Wat ik minder vond, is dat ik me soms net een proefkonijn voelde dat allerlei testjes deed. Beetje moeilijk uit te leggen. Mij maakt het niet maakt wat voor oefening het is of hoe het heet. Ik wilde gewoon het gevoel hebben van een persoonlijke aanpak en die was er. Naar het einde toe werd de effectiviteit minder wat op zich logisch is.

De coaching heb ik als erg nuttig en verhelderend ervaren. Het stuk acceptatie wie je bent is erg belangrijk en geeft je ook meer ruimte je de positieve kanten in het zonnetje te zetten. Ik heb een betere kijk op wie en hoe ik ben waardoor ik meer rust heb gekregen. Mijn karakter blijft een spanningsveld creëren, maar ik kan er nu beter mee omgaan. Bedankt voor al je hulp!!

Anoniem
De coaching van Marjolein heb ik als prettig, betrokken en flexibel ervaren. Ze heeft een “aan de slag aanpak”. Ik heb mijn vaste rolpatronen doorbroken. Kan mezelf nu zien vanaf een afstandje en kan nu reageren vanuit het nu. Ik vond de communicatie tips, oefenen van situaties, hoe je kunt reageren en wat het effect zal zijn prettig. Ik heb veel gehad aan de praktische aanpak en concrete voorbeelden over de communicatie. Dat past bij mij. Wat ik minder vond was dat we na overleg begonnen met het enneagram. Daarna was ik een beetje onzeker of ze wist waar de schoen wrong. Maar natuurlijk had ze dat goed in de gaten! Ik had verwacht dat we eerst zouden kijken naar mijn vraag voor de coaching.

Marjolein is de juiste coach voor “Doeners”. Niet eindeloos navelstaten, maar concreet aan de slag. Mensen die vragen hebben met betrekking tot de thuis- of familiesituatie, maar ook ervaringen die in een zakelijk omgeving spelen.

Pauline
Toen ik gestart was met de coaching van Marjolein, heb ik even twijfels gehad. Heb wel vermijdingsdrang. Het klikte goed tussen ons, wat ik heel prettig vond. Ik voelde me snel op mijn gemak bij haar en zo gingen de twijfels snel weg. Marjolein’s coaching is heel prettig, lekker to the point. Ze voelde goed aan wat ik nodig had. Heel fijn dat ik huiswerk kreeg, zodat het proces thuis ook doorging. Dat heb ik serieus aangepakt. Het werkte voor mij goed. Marjolein voelde me goed aan en ik voelde ook gewoon dat ik bij haar kon vinden wat ik nodig had. En fijn dat dat er dan ook nog uitkomt.

Door de coaching kreeg ik handvaten om het weer zelf te doen. Ik heb het weer onder controle, zonder het in het laadje te leggen. Ze zei een keer: je kunt ook dingen naast je stoel neer liggen. Dat doe ik nu met sommige dingen ook. Het is dan niet weg, je kunt er dan af en toe over praten als het zich aanbiedt. Of ik denk er gewoon zelf even over na, zonder dat het zo zwaar voelt. Daar heb ik heel veel aan! Wat ik minder vond, was dat de tijdstippen niet altijd makkelijk te vinden waren waarin we beiden konden. Ik denk dat cliënten die goed bij Marjolein passen, no nonsens mensen zijn. Ze is soms best wel direct, dat kan niet iedereen goed hebben. Je moet wel aan het werk.

Seref
Ik had geen twijfel om met de coaching te beginnen. Als ik geen respect en gezag voel, probeer ik altijd de leiding over te nemen. Wordt dan een gezellig boel maar niet leerzaam. Bij de start was er respect en gezag. De Coaching ging vlot en leerzaam. Heb beter inzicht gekregen in gedrag van mezelf en mensen in mijn omgeving. Door de coaching kan ik nu effectief communiceren met familie, vrienden & collega’s. Ik kan beter voor mijzelf opkomen, met behoud van de relatie met de ander. Ook heb ik mijn werkplezier vergroot.

Soms denk ik dat ik te veel onderwerpen oppervlakkig heb behandeld. Maar ben wel blij dat ik alles wel heb behandeld. Ik zou Marjolein aanbevelen aan mijn vrienden en collega’s met als doel dat ze prettiger kunnen (samen)werken en hun prestaties verder kunnen verbeteren. Haar ontvangst en afscheid zijn altijd warm, hartelijk en lachend.

Herman
 De reden dat ik naar een coach ging, was dat mij werd gezegd dat mijn gedrag op de werkvloer niet in orde zou zijn. De coaching van Marjolein heb ik als zeer positief ervaren, met name het veilige gevoel tijdens de gesprekken zorgde voor veel openheid. Wat ik minder vond aan de coaching, was dat ik op een gegeven moment naar een gevoel uit het verleden moest gaan. Dit werkt bij mij niet. Toen ik dat duidelijk maakte, schakelde Marjolein gelijk naar een andere techniek. Daardoor was iets dat ik niet fijn vond, toch een positieve ervaring. Hoewel ik zelf in het verleden niet het idee had dat er met mijn gedrag iets mis was, zijn de positieve reacties van collega’s een fantastisch resultaat. Belangrijkste wat ik meegekregen heb van Marjolein is een duidelijk inzicht in mijzelf. Ik vind mijzelf een beter mens, en mijn omgeving bevestigd dat. En dat allemaal dankzij de coaching van Marjolein. Ik ben ervan overtuigd dat zij voor iedereen iets kan betekenen. Ik zou het zeker twee type mensen aanraden. Mensen die met zichzelf in de knoop zitten, en mensen die zich niet realiseren wat hun manier van doen met een ander doet.

Eva
 Marjolein heeft mij en mijn man super fijn begeleid. Haar aanpak sloot goed aan bij onze wensen. Bijzonder dat zij ons bijna onopgemerkt in beweging heeft gebracht. Dit kan zij, omdat zij haarfijn aanvoelt wie wij zijn en hoe wij zijn. Zij heeft ons een spiegel opgehouden. Het spiegelbeeld was soms confronterend, maar nooit beangstigend met Marjoleins begeleiding. Zij laat je in je waarde en laat zien waar je krachten en mogelijkheden liggen. Het werken met het persoonlijkheidsmodel “enneagram” is een groot cadeau geweest. Dank je wel, Marjolein!

Janneke
 In de afgelopen tijd ben ik na problemen op mijn werk ruim twee maanden wekelijks gecoacht door Marjolein. Ik moest wel een drempel over om mij aan te melden bij een coach. Achteraf ben ik blij dat ik toch die stap gezet heb! Aan de hand van het enneagram zochten we naar de beste manier waarop ik mijn problemen aan kon pakken. We zochten naar de oorsprong van de problemen, maar we keken ook naar manieren om het gedrag in het vervolg te veranderen. Met gedragsexperimenten werkten we aan de vooraf opgestelde ontwikkel punten. Marjolein is in contact heel prettig. Ze stelt kritische vragen en kan soms behoorlijk confronterend zijn. Door de veilige omgeving is dit echter alleen maar goed voor het leerproces! Uiteraard – niet onbelangrijk – wordt er ook genoeg gelachen. Al met al zou ik Marjolein absoluut aanbevelen als je een coach nodig hebt! Loop je in je werksituatie tegen problemen aan? Aarzel niet en stap over de drempel!

M.
Marjolein is een rustig, vriendelijk en toegankelijke persoon. Haar coaching was erg prettig, duidelijk en persoonlijk gericht. Ze wist de juiste aanpak te kiezen passend bij mij en daarmee heeft ze mij verder geholpen om mijn probleem om te zetten in concrete opdrachten. Daar ben ik gelijk mee aan de slag gegaan met tevreden resultaat. Ik kan iedereen haar diensten van harte aanbevelen.
L.
Marjolein is een hartelijke en rustige vrouw. Ik voelde me direct bij haar op mijn gemak. Ze weet de juiste vragen te stellen. Door het doen van oefeningen wordt soms heel snel duidelijk waarom je doet wat je doet en ook wat je zou kunnen doen om dat te veranderen. Dit werkte heel verhelderend. Soms waren de oefeningen en gesprekken daarover confronterend. Gelukkig was er ook altijd ruimte voor humor. De coaching van Marjolein heeft mij echt verder geholpen!

E.
Door de warme persoonlijkheid van Marjolein, kon ik heel snel op haar vragen antwoord stellen zonder dat ik in de gaten had dat het eigenlijk vragen aan mij zelf waren.  Terwijl ik dacht dat mijn problemen door mijn werk veroorzaakt waren bleek dat oud ” jeugd zeer” de oorzaak was. Dat is nu hanteerbaar geworden en het heeft in mijn dagelijkse omgang met mensen veel minder tot geen beperkende kracht meer.

JH.
 Marjolein heb ik ervaren als een vriendelijke en rustige persoon. Tijdens de sessies wist zij door de juiste vragen te stellen de vinger op de zere plek te leggen. Zij heeft mij geholpen om verder te kunnen en daar ben ik dankbaar voor. De manier van coaching heb ik als prettig ervaren.
Chantal
Marjolein is een warm persoon die oprecht geïnteresseerd is in je verhaal. Ze hoort ook die dingen die niet gezegd worden. Door haar brede achtergrond (psychologie, coaching en enneagram….)  is zij nog beter in staat om verschillende methoden aan te wenden om tot diepere lagen door te dringen. Samen worden, de soms onbewuste, belemmeringen onderzocht en aangepakt. Het traject is misschien niet altijd leuk of makkelijk, maar juist door het samen met Marjolein te kunnen doen is het als een mooie reis…. Een die ik iedereen van harte aanbeveel.

Anoniem
Marjolein is een persoon waar ik mijn verhaal kon doen, gevoel dat ze naar me luistert en mij weer op weg geholpen heeft waar ik naar toe wil.